Vill du frilansa via oss?

Vi är ständigt på jakt efter branschens främsta frilansare. Det kostar inget att vara en del av vårt nätverk, men vi kan heller inte garantera att alla får jobb eller uppdrag via oss. Det är din bakgrund, kompetens och erfarenhet som avgör om du är attraktiv för våra uppdragsgivare.

Skicka några rader till info@reklambanken.se och berätta lite kort om dig själv. Glöm inte att addera länk till din uppdaterade LinkedIn-profil och eventuell portfolio.

Vad kan vi göra för dig som frilansar?

Vi sköter införsäljning, förberedande projekt identifiering, administration, förhandlingar rörande arvode, avtal, projektuppföljning och merförsäljning.

Hur går det till?

Om vi får in en uppdragsförfrågan som vi tror skulle passa dig så hör vi av oss. Du får då veta mer om jobbet som ska göras och de ekonomiska förutsättningarna. Tycker du att det verkar intressant så presenterar vi dig för uppdragsgivaren. Du träffar dem och om ni gillar varandra så skriver vi avtal. Jobbet utförs och du skickar din faktura till oss.

Det enda du förbinder dig till när du tar ett uppdrag via ReklamBanken är att du går via oss under 24 månader om uppdragsgivaren i fråga skulle vilja anlita dig igen.


Har du några frågor, tveka inte att kontakta oss.