Få tillgång till ett unikt nätverk

Via oss på ReklamBanken har du möjlighet att anlita de allra främsta frilansarna i kommunikationsbranschen. Vårt nätverk rymmer allt från fantatiskt duktiga originalare och produktionsledare till prisbelönta kreatörer, digitala producenter, grafiska formgivare, art directors, copywriters, ux:are, designers, projektledare, fotografer, SoMe-experter, planners, strateger…
Ja, alla tänkbara kompetenser. 

Utöver att vi kan förse dig med landets främsta frilansare kan vi även hjälpa till med rekryteringar på alla nivåer. 

Vi ser fram emot att få höra av dig.
Kontakta oss »


Anlita frilansare via oss

Vi är extremt stolta över de grymt duktiga frilansare som vi representerar, och som du har möjlighet att anlita för såväl korta som långa uppdrag. Oavsett om du behöver hjälp med final art, operativ projektledning eller strategijobb så är det till oss du ska vända dig.
Läs mer »


Få hjälp med rekryteringar

Ingen slår oss på fingrarna när det kommer till att matcha ihop byrå, företag eller dataspelsstudio med rätt person/kandidat. Det tycker vi i alla fall själva;)  Som tur är verkar många av våra uppdragsgivare hålla med oss eftersom de återkommer med nya rekryteringsuppdrag gång på gång.
Läs mer »


Frilansa via oss

Vi är alltid på jakt efter talangfulla människor, så är du grymt duktig på det du gör måste du höra av dig till oss. Skriv några korta rader om dig själv och addera din uppdaterade LinkedIn-profil samt eventuell portfolio.
Läs mer »