Låt oss hjälpa er hitta rätt person

Ingen slår oss på fingrarna när det kommer till att matcha ihop byrå eller företag med rätt person/kandidat. Det tycker vi i alla fall själva. Som tur är verkar många av våra uppdragsgivare hålla med oss eftersom de återkommer med nya rekryteringsuppdrag gång på gång.

Du kontaktar oss och berättar kort om vilken typ av kompetens du letar efter, relevanta förutsättningar, när hen ska börja, osv.

Vi kommer överens om vilken profil som gäller, spikar förutsättningarna och går sen ut och söker i vårt nätverk efter personen i fråga. När vi hittat och träffat lämpliga kandidater som vi tycker att du borde träffa så presenterar vi dessa för dig. Du väljer vilka personer du önskar lära känna lite närmare. Förhoppningsvis leder detta till att du vill bli skarp med någon kandidat. Du förhandlar då lön och eventuella förmåner direkt med den du vill anställa. Innan dess har vi ansvarat för att ta referenser, både officiella och inofficiella.

Vi behöver få några veckors exklusivitet för ett rekryteringsuppdrag. Vi brukar be om ca 6-8 veckor, för så lång tid tar det att vända på alla nödvändiga stenar för att kunna hitta bästa tänkbara kandidater. Något annat som är mycket viktigt om vi får äran att hjälpa er är att ni snabbt återkopplar till oss när vi väl är igång med rekryteringsprocessen. Detta så att vi kan få svar på eventuella frågor, mötestider, respons på kandidatförslag m.m. För när vi engagerar både oss själva och kandidater som kanske har andra trådar ute är det viktigt att vi har flyt i processen, så att vi inte tappar personer och intressen.


Har du några frågor, tveka inte att kontakta oss.