Få tillgång till ett unikt nätverk

Via oss på ReklamBanken har du möjlighet att anlita landets främsta frilansare inom reklam- och kommunikationsbranschen. Vi hjälper även till med rekryteringar och olika typer av produktioner. Bland våra uppdragsgivare finns såväl reklambyråer som inhouseavdelningar och direktkunder. Vårt nätverk rymmer allt ifrån grymt duktiga originalare och produktionsledare till prisbelönta kreatörer, grafiska formgivare, art directors, copywriters, ux:are, designers, projektledare, fotografer, producenter, planners, strateger … Ja, alla typer av kompetenser.


Anlita frilansare via oss

Vi är extremt stolta över de duktiga frilansare som vi representerar, och som du har möjlighet att anlita för såväl korta som långa uppdrag. Oavsett om du behöver hjälp med snabba originalarbeten eller omfattande strategijobb så är det till oss du ska vända dig.
Läs mer »


Få hjälp med rekryteringar

Ingen slår oss på fingrarna när det kommer till att matcha ihop byrå eller företag med rätt person/kandidat. Det tycker vi i alla fall själva. Som tur är verkar många av våra uppdragsgivare hålla med oss eftersom de återkommer med nya rekryteringsuppdrag gång på gång.
Läs mer »


Produktion

Vi kan hjälpa till med alla typer av produktioner. Stora eller små sådana spelar ingen roll. Via vårt nätverk tar vi fram ett dream team som ser till att materialet som du behöver ta fram levereras med högsta finish och i tid.
Läs mer »


Frilansa via oss

Vi är alltid på jakt efter talangfulla människor, så är du grymt duktig på det du gör måste du höra av dig till oss. Skriv några korta förklarande rader om dig själv och addera din uppdaterade LinkedIn-profil samt eventuell portfolio.
Läs mer »